About هزینه تخریب ساختمان

تخریب ساختمان: تخریب ساختمان به معنای از بین بردن بخشی از سازه و یا کل آن است. این عمل میتواند به دلایل مختلفی اعم از فرسودگی، ساخت و ساز، تغییر کاربری زمین و … انجام گردد. فرآیندی که در طی تخریب صورت میگیرد، شامل: قطع تاسیسات، جداسازی مصالح غیرسازه ای، تخریب دیوارهای سازه ای، تخریب اسکلت و در نهایت جمع آوری نخاله ها میباشد.

تخریب ساختمان فرآیندی حساس و چند مرحله‌ای است که نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و رعایت اصول ایمنی می‌باشد. مراحل اجرای تخریب به شرح زیر است:

ابتدا به خدمات اکیپ‌های فعال در این حوزه می‌پردازیم که در کنار ارائه مشاوره‌های تخصصی، اکثرا شامل چنین مواردی می‌شود:

از دیگر روش‌های تخریب ساختمان می‌توان به تخریب با گوی فلزی اشاره کرد. در این روش گوی‌های فلزی سنگین که به جرثقیل متصل هستند، برای تخریب ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

روش تخریب ساختمان از مهم ترین عوامل موثر بر هزینه تخریب ساختمان می باشد.

نوسازی: گاهی تخریب ساختمان‌های قدیمی و فرسوده برای ساخت سازه‌های جدید و مدرن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شناسایی مواد خطرناک مانند آزبست یا سرب و مدیریت ایمن آن‌ها.

فرسوده بودن بافت ساختمان هم نیاز به تجهیزات پیشرفته را حذف می‌کند، هم سریع‌تر و کم‌چالش‌تر پیش می‌رود و به پایان می‌رسد.

تخریب معکوس : در این روش، سازه به صورت معکوس و با استفاده از تجهیزات مخصوص تخریب می‌شود، به طوری که اجزای سازه به صورت کنترل شده فرو می‌پاشند. این روش برای کاهش خطرات ایجاد شوک و لرزه مفید است.

گاهی تخریب و تجمیع چند ساختمان به ساخت سازه‌هایی با استحکام بیشتر و فضای مناسب‌تر منجر می‌شود.

شناسایی خطرات احتمالی مانند ریزش سازه یا آسیب به ساختمان‌های مجاور.

آیا قبل از تخریب، سقف راه‌های ورودی به طبقه زیر آن طوری مسدود گردیده است که هیچ کس نتواند از آن رفت و آمد کند؟

برای مثال شما تصور کنید تخریب ساختمان اگر شیئی از دست یکی از کارگران در چهارراه ولیعصر تهران سقوط کند احتمال حادثه بیشتر است یا اگر همان شیئ در یک کوچه بن بست از دست کارگر رها شود.

این روش سریع است و امکان مانور بالایی دارد. با این وجود، گرد و غبار، ارتعاش و آلودگی صوتی دارد. همچنین، برای مناطق مرکز شهر کاربردی نیست.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *